19 Temmuz 2014 Cumartesi

Kitap Alışverişi #3 (D&R Doğan Kitap 5TL Kampanyası)

Satın Aldığın Kitaplar


1. Holly Black - Beyaz Kedi
2. Holly Black - Kırmızı Eldiven
3. Holly Black - Kara Yürek
4. Kelly Keaton - Karanlığın Kızı
5. Kelly Keaton - Güzel Şeytan
6. J.K Rowling - Boş Koltuk
7. Maeve Binchy - Ruh ve Yürek 
8. Fiona Paul - Karanlık Sular 
9. Kimberly Derting - Yemin 
10. Julianna Baggott - Pür 
11. Brodi Ashton - Yerkara

Bonus: Marc Levy - Gelecek Sefere (5 TL)


 Herkese merhaba. Yine yeni ve yeniden bir kitap alışverişi yazısıyla karşınızdayım. Okumam gereken kitapların artık küçük bir dağ oluşturmasından ötürü yeni bir alışveriş yapmayı planlamıyordum ta ki D&R'ın indiriminden haberdar oluncaya dek.

 Bildiğiniz üzere D&R yaz başında Can Yayınları'yla iş birliği yapıp birçok kitabı 5 TLden satışa sunmuş bende bu kampanyadan 2 güzel kitap edinmiştim. Bu kez ise kampanyamızın yıldızı Doğan Kitap oldu. 

 Bu kampanya sayesinde Doğan Kitap ve alt kolu olan Dex Yayınları'nın birbirinden güzel kitapları okuyucuyla buluştu. 

 Bir önceki kampanyaya kıyasla her kesime hitap edebilecek birçok kitabın indirimde olması beni oldukça memnun etti. Bu sebeple Doğan Kitap'a teşekkürü bir borç bilirim. Can Yayınları kampanyasından yalnızca 2 kitapla eve dönerken bu sefer tam 11 kitap satın aldım. Alışverişi ise bir öncekinde olduğu gibi yine İzmir Forum Bornova'daki D&R'dan yaptım.

O zaman hiç vakit kaybetmeden aldığım kitaplara bir göz atalım. 

Holly Black - Lanet İşleyiciler Serisi


Beyaz Kedi 
Kırmızı Eldiven
Kara Yürek

 Onca kitap arasında ilk gözüme kestirdiklerim Holly Black'in 3 kitaptan oluşan Lanet İşleyiciler Serisi oldu. Daha önce Instagram'da fotoğraflarına rastlamıştım hazır serinin 3 kitabı da indirimdeyken satın alayım dedim. Yazarın bir diğer kitabı olan Zehir Yiyenler ve Diğer Hikayeler'i ise öykülerden oluşması sebebiyle satın almadım. 
 Sonraları yine Instagram üzerinden sevgili @queen55eliza ile konuşurken ilk kitapta çeviri ve basım hataları olduğunu fark ettik. Bakalım bu benim kitabı sevmeme engel olacak mı. 

Instagram Hesabıma Ulaşmak İçin Tıklayın


Keally Keaton - Tanrılar ve Canavarlar Serisi

Karanlığın Kızı
Güzel Şeytan

 Alışverişe çıkmadan önce Tanrılar ve Canavarlar Serisi ile ilgili küçük bir araştırma yapma fırsatım oldu. Okuduğum yorumlardan her iki kitabın da çok beğenildiğini öğrenince almamak olmazdı.







J.K Rowling - Boş Koltuk


 Rowling'in Boş Koltuk kitabının kampanya dahilinde olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok şaşırdım ve hiç vakit kaybetmeden alınacaklar listeme ekledim. Eğer tek bir kitapla eve dönecek olsaydım bu kesinlikle Boş Koltuk olurdu. Gerek kitabın konusu gerekse yazarın başarısı kitabı satın almamda büyük bir etken oldu. Bu sebeptendir ki birçok kişi de kitabı edindi. 
 Ancak D&R'a gittiğimde indirim standında kalmadığını fark ettim. Kitaplara saatlerce bakındıktan sonra raflara şöyle bir göz attığımda yalnızca bir kitabın orada öylece satın almam için durduğunu gördüm ve inanılmaz derecede mutlu oldum. Birkaç kitabı daha bu şekilde satın aldım. 
 Bu ay içinde düzenlediğim Okuma Şenliği için indirimdeki kitapları satın almak isteyen takipçilerimin bir çoğu ne yazık ki kitapların tükendiğini gördü.Aklınızda bulunsun indirim standında arayıp bulamadığınız kitaplara yetkililerden yardım isteyerek ulaşabilme şansınız olabilir.



Maeve Binchy - Ruh ve Yürek 

 Alışverişe gitmeden önce Maece Bincy'nin 3 kitabını da almayı kafama koymuştum ancak siz de tahmin edersiniz ki çoktan tükenmişlerdi. Bende Boş Koltuk'ta uyguladığım taktikle son kalan kitabı kaptım.


 Alışverişimin ilk kısmı böyleydi sonra ablamla bir şeyler yiyip etrafa bakındıktan sonra yeniden D&R'a uğradık. Öyle çok kitap vardı ki imkanım olsa hepsini satın alırdım. Aklımda kalan bir kitap olmamasına rağmen 2 kitap daha satın aldım.






Fiona Paul - Karanlık Sular 

 Karanlık Sular ilk alışverişimde kapak tasarımıyla ilgimi çekmişti ve ikinci kez uğradığımda yalnızca 1 tane kaldığını fark ettim. Arka kapak yazısını defalarca okudum ve bu biraz olsun kararsızlığımı giderdi. Ayrıca Karanlık Sular'ı Dex Şöleni kapsamında inceleyeceğim. 

Karanlık Sular Yazımı Okumak İçin Tıklayın

Kimberly Derting - Yemin 

 Yemin bana D&R'a iyi ki geri dönmüşüm dedirten kitap. Nasıl oldu bilmiyorum ama onca kitabın arasında muhteşem kapağına rağmen dikkatimden kaçmış. Benim gibi distopya sevdalısı birinin bu kitabı orada bırakmasının imkanı yoktu. Sabırsızlıkla okumayı bekliyorum.


 Gün bitti biz ablamla eve döndük ve benim yüzümdeki gülümseme tüm yorgunluğuma rağmen kaybolmamıştı. Ablam da en az benim kadar heyecanlandı ve kitapları birlikte tek tek inceledik. 

 Sonrasında Instagram'da indirimde olan ancak benim fark etmediğim bir seriyi takipçilerim sayesinde keşfettim. Az önce de söylediğim gibi distopya sever biri olarak neden bu kadar kendimi diğer kitaplara kaptırmışım hiç bilmiyorum.

 Sevgili ablam ve abim benim için 2 tane daha kitap aldı. 



Julianna Baggott - Pür Serisi

Pür

 3 kitaptan oluşan Pür serisinin Türkçe'ye çevrilen 2 kitabı da indirimdeydi. Ne yazık ki Füzyon birçok kitap gibi tükenmişti ve bu beni gerçekten üzdü. Umarım bir daha ki sefere satın alabilirim. 
 Bu arada Dex Şöleni için okuyacağım kitap da belli olmuş oldu.


Pür Yazımı Okumak İçin Tıklayın




Brodi Ashton - Yerkara Serisi

Yerkara

 Yerkara ise Füzyon'da yaşadığım hayal kırıklığını biraz da olsa giderebilmek için abimin benim için satın aldığı kitap. Kapak tasarımı daha önceki alışverişte beğenimi topladığı için tercihimi ondan yana kullandım. Yerkara serisi 3 ana kitap bir de yan kitaptan oluşuyor. Bildiğim kadarıyla ülkemizde yalnızca Yerkara çevrildi. Eğer beğenirsem serinin devamını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.



 Doğan Kitap indiriminden aldığım kitaplar bu şekildeydi. Bu kampanya sayesinde birçok yeni yazarla tanışıp yeni seriler keşfetmiş oldum. Üstelik toplamda 242.5 TL olan kitapları ben sadece ve sadece 60 TL'ye aldım. Sizce de müthiş değil mi? Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Yeni bir D&R indirimi olmadığı sürece kitap alışverişi yapmayı düşünmüyorum çünkü okumam gereken kitaplar neredeyse bir kule oluşturdu.Ama siz de tahmin edersiniz ki bizim gibi kitap kurtlarının ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Bakarsınız yeniden bir alışveriş yazısıyla karşınızda olurum. Bu arada unutmadan aklımda kalan Füzyon'u da en yakın zamanda almak dileğiyle.


Bonus: Marc Levy - Gelecek Sefere 

 Bir önceki D&R kitap alışverişi yazımdan bildiğiniz üzere Marc Levy'nin 2 kitabını almıştım. İlk Gün'ü okuduktan sonra Marc Levy'nin üslubunu çok beğendim ve planladığım gibi Gelecek Sefere'yi de aldım. Gelecek Sefere de benim rafların arasından güçlüklerle bulduklarımdan. 

D&R Alışveriş Yazımı Okumak İçin Tıklayın



 Ayrıca kitapların içinden çıkan kitap tanıtım afişlerine ve kapak tasarımlarıyla örtüşen birbirinden güzel kitap ayraçlarına da değinmeden edemeyeceğim. Keşke tüm yayın evleri Dex Yayınları gibi bu kadar ince fikirli olabilse.

 Son olarak çok kitap okumak isteyip çok para harcamaktan kaçınanlar için bu indirimi mükemmel buluyorum. En kısa zamanda D&R kartınızla birlikte mağazalara bir uğrayın derim.

 Kendinize iyi bakın. Sevgiyle kalın.


 
                       
 Kampanya Dahilinde Bulabileceğiniz Bazı Kitaplar:

1. Maece Bincy - Bu Yıl Farklı Olacak
2. Maece Bincy - Gümüş Yıldönümü
3. Nicky Pellegroin - İtalyan Düğünü
4. Giuseppina Torregrossa - Mucize Tatlı
5. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 1 / Şehvet
6. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 2 / Kibir
7. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 3 / Kibir
8. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 4 / Öfke 
9. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 5 / Tembellik
10. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 6 / Oburluk
11. Robin Wasserman - Yedi Ölümcül Günah 7 / Hırs
12. John Twelve Haws - Yolcu
13. Holly Black - Zehir Yiyenler ve Diğer Hikayeler
14. Ilsa J. Bick - Küller
15. Arnaldur Indrıdason - Sesler
16. Will Hill - 19. Departman
17. Ernest Cline - Başlat
18. Taina Carner - Emanetçi
19. Giorgio Faletti - Ben Öldürürüm
20. Amelie Nothomb - Kış Yolculuğu
21. Elena Johnson - Esaret
22. Franz Oliver Giesbert -Temizlikçi
23. Mark Schrieber - Yıldız Çarpması
24. Ruth Rendell - Kutudaki Canavar
25. Rae Carson - Ateş ve Diken 
26. Marianne De Pierres - Kaçış Adası
27. Juianna Bargott - Füzyon
28. Maeve Haran - Krallığa Dönüş
29. Trinity Faegen - Mefisto'nun Öpücüğü
30. Megan Shepherd - Kaçağın Kızı
31. Nermin Bezmen - Gönderilmeyen Aşk 
32. Süleyman Yürük - Ben Kapıcı Süleyman



2 yorum:

  1. Çok güzel kitaplar almışsın,güle güle oku :D
    Lanet işleyiciler serisi,karanliğin kizi,güzel şeytan,yerkara,pür.Bu kitaplar çok güzel
    Bu arada bloğundaki yazılarini keyifle okuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim değerli yorumun için beğenmene çok sevindim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...