9 Ağustos 2015 Pazar

Kitap İncelemesi #67 (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer #1 / Yakut Kırmızı)

Yakut Kırmızı
Kerstin Gier
Pegasus Yayınları
Çeviren: Firuzan Gürbüz
Özgün Adı: Rubinrot
349 Sayfa - Ciltli

                                             ★ ★   

" Zamanın sınırlarını aşan bir yolculuğa hazır mısınız?"

KAPAK:

 Pegasus Yayınları'nın muhteşem baskısı ve orijinal tasarımı ile yayımlanan kitabın kapağında omuzlarındaki saçlarıyla mükemmel görünen Gideon ve ona olan kızgınlığını çatık kaşlarıyla belirten Gwendolyn bulunmakta. 



YAZAR HAKKINDA:

 Alman yazar Kerstin Gier, genç yetişkin türündeki Yakut Kırmızı ile tüm dünyada en çok satanlar arasındaki yerini aldı. Serinin konusu ve karakterleri öylesine sevildi ki devam kitapları Safir Mavi ve Zümrüt Yeşil de en az Yakut Kırmızı kadar beğenildi. Ayrıca 20'ye yakın kitabı da bulunan yazar şimdilerde ise yine Pegasus Yayınları tarafından yayımlanan yeni serisi Silber üzerinde çalışmakta.
KONUSU:

Olağanüstü bir aileden gelen Gwendolyn, zaman yolculuğu yapacak olan kişinin kendisi yerine kuzeni Charlotte olacağını sanıyordu. Gerçeği ise beklenmedik bir anda hayretle karşıladı. Baş dönmesi ile başlayan ve 18. Yüzyıl'ın Londrasında son bulan yolculuk ne yapacağını şaşırmasına neden oldu. Oysa Charlotte'un hamlesi her daim hazırdı. Sonuçta onun tüm hayatı eğitimler üzerine kuruluydu. Hem Glenda Teyze de Charlotte'un bu iş için en uygun kişi olduğunu düşünüyordu. Evet, Gwenny hayaletlerle konuşuyor ve kimsenin görmediği şeyler görüyor olabilirdi ama bütün bu olanlar onun için bile akıl almazdı. Gwendolyn bir "Yakut"tu ve bu sorumluluğun üstesinden gelebilmek oldukça zordu.

KİTAP HAKKINDA:

 Sıradışı bir aile... 
 Geçmişten gelen bir sır... 
 Zamanlar arası nefes kesen bir yolculuk... 
 Ve tatlı sürtüşmeler...

                                 
 Gerek konusu, gerek yazarın üslubu gerekse karakterleri ile size hoş bir hikaye anlatacak olan Yakut Kırmızı'yı çok kısa sürede okuyacaksınız.

SONSÖZ:

 Kolay okunur tatlı bir kitap arıyorsanız Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisine başlamanızı öneririm.

Yakut Kırmızı Filminin Fragmanını İzlemek İçin Tıklayın








Tüm Hakları Saklıdır.

1 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş. Kitabı merak ettim. Sanırım alıp okuyacağım😁 blogunuzu takip ediyorum. Dilerseniz banada beklerim 😀

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...