10 Nisan 2015 Cuma

Kitap İncelemesi #57 (Saraydan Hikayeler)

Saraydan Hikayeler
Prens ve Muhafız
Kiera Cass

Dex Yayınları
Çeviren: Derya İmer Aydınlık
Özgün Adı: The Selection Stories: The Prince and The Guard
194 Sayfa - Ciltsiz


             ★ ★ ★ ☆ 

"Bu senin seçimin."

KAPAK:

 Dex Yayınları'ndan çıkan, Prens Maxon ve Muhafız Aspen'in ağzından anlatılan kitabın kapağında, ikisinin ortak paydası America bulunmakta.





YAZAR HAKKINDA:

 Beni Seç Serisi'ne başlarken İncil ve Külkedisi Masalı'ndan esinlenen Kiera Cass, kitabın ve karakterlerin oluşum sürecini, seride yer alan Kast Sistemi'ni, America, Maxon ve Aspen'in hayat hikayelerini Saraydan Hikayeler kitabının son bölümlerinde okurlar için anlatıyor.
 Ayrıca yazar, Beni Seç hayranları için birbirinden güzel parçaların yer aldığı 2 playlist oluşturmaktan da kaçınmamış.

KONUSU:

 Seçime sayılı gün kala Maxon heyecanını ve stresini gizleyemiyordu. 35 kızdan birine gerçekten aşık olabilecek miydi? Krallığa layık bir eşle evlenebilecek miydi? Peki ya aradığı prensesi bulamazsa ne olacaktı? Maxon'ın seçim öncesinde aklında bir aday mıydı? 
 Aspen 6 iken çok kısa sürede 3'e yükselmişti. Artık ailesine destek olabiliyor, onların iyi olduğundan şüphe duymuyordu. Peki gerçekten işini seviyor muydu? Kral için çalışmak istiyor muydu? Yoksa tüm bunların sebebi America'yı unutamamış olması mıydı? 


KİTAP HAKKINDA:

 Maxon'ın seçimden önceki birkaç gününü ve Aspen'in saraya girdikten sonra yaşadıklarını anlatan 2 ayrı novelladan oluşan Saraydan Hikayeler, Beni Seç serisinin geri planında yaşananları okumak, Prens Maxon ve Muhafız Aspen'i daha yakından tanımak isteyenler için ideal.



SONSÖZ:

 Eğer siz de tıpkı benim gibi Beni Seç Serisi'ni seviyorsanız, Saraydan Hikayeler'i okuyabilirsiniz.

 

Tüm Hakları Saklıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...