31 Mayıs 2015 Pazar

Okuduklarım #12 (Mayıs/2015)

Mayıs Ayında Okuduklarım


  • İnsan Sürümü 0.4
  • Göremediğimiz Tüm Işıklar
  • Batman - Yeni Dünya
  • Batman - Noel

 Herkese merhaba bugün sizlerle Mayıs ayında okuduğum kitaplar hakkındaki düşüncelerimi paylaşıyorum.

 Mayıs ayında finallerimden ötürü toplamda 4 kitap okuyabilmişim ki bunlardan 2si çizgi roman.


 ★ ★ 

 Bu ay ilk okuduğum kitap İnsan Sürümü 0.4 oldu. Kitabı her ne kadar sonlara doğru biraz tuhaflaştığını düşünsem de beklediğimden daha eğlenceli buldum. Özellikle ilk yarısı bana göre oldukça merak uyandırıcıydı. Farklı bir şeyler okumak istiyorsanız şans verebilirsiniz.


 ★ ★ ★ ★ 

 Bu ay okuduğum bir diğer okuduğum kitap Göremediğimiz Tüm Işıklar ise son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplar arasındaki yerini aldı. Birçok ödüle layık görülen kitap, hakkında övgüleri kesinlikle hak ediyor. Konu itibariyle Kitap Hırsızı'na benzettiğim kitabı, Kitap Hırsızı'na göre daha fazla beğendiğimi de söylemeliyim. Göremediğimiz Tüm Işıkları herkese öneririm. 


★ 

 Finallerden bunaldığım Mayıs ayında soluğu çizgi romanlarda aldım. Batman Yeni Dünya'nın, çizgi roman okumaya yeni başlayacaklar ve Batman ile yeni tanışacaklar için oldukça ideal bir grafik roman olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca çizimleri de oldukça hoştu.


★ ★ ★ 

 Batman Noel ise şu ana kadar okuduğum kuşkusuz en iyi çizimlere sahip olan çizgi roman. Konu itibariyle diğer Batman hikayelerine göre daha yavaş ilerlese de, adeta fotoğrafı andıran illüstrasyonlarıyla gönlüme taht kurmayı başardı. Eğer çizgi roman okumayı seviyorsanız Batman Noel kitaplığınızda bulunması gereken ciltlerden.


 Benim Mayıs ayında okuduğum kitaplar bu şekildeydi. Umarım faydalı bir yazı olmuştur ve umarım Haziran'da daha fazla kitap okuyabilirim. Bir sonraki yazımda görüşünceye dek kendinize iyi bakın.



Tüm Hakları Saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...